Dat gaat naar Den Bosch toe!

Innovatie & Data

|

Cultuur

|

Bourgondisch

Tales of Bodyverse

Katja Markelova

Somatic healer & educator

Website: https://talesofbodyverse.com/

Workshopbeschrijving: Somatics for Social Change (of Wat Je Lichaam Te Maken Heeft Met Sociale Verandering)

Het woord somatics komt van de Griekse wortel soma, wat ‘het levende organisme in zijn geheel’ betekent. Het is het beste woord dat we hebben om mensen te begrijpen als een geïntegreerde geest/ lichaam/ spirit en als sociale en relationele wezens.

Deze workshop onderzoekt de verbinding tussen onze lichamen, sociale verandering en leiderschap. Door te focussen op de practice van somatics, leren deelnemers hoe ze oprechte, niet-transactionele relaties kunnen opbouwen met andere mensen, met de natuur en met onze planeet. De workshop benadrukt het belang van voelen en verbinden, het begrijpen van de relationele aard van de mensheid en het herkennen van de rol van belichaamde transformatie in het in stand houden van sociale bewegingen.

In deze workshop ontdek je hoe somatics—de studie van het lichaam als een geïntegreerd geheel—sociale verandering kan stimuleren. We zullen het concept van belichaamde transformatie verkennen, dat onze acties afstemt op onze waarden en duurzame verandering bevordert in onze manieren van zijn, relateren en waarnemen. Door somatische praktijken ontwikkel je het vermogen om diep te voelen, strategisch te handelen en empathie te tonen, waardoor je bijdrage aan collectieve bevrijding wordt versterkt. Doe mee en ervaar hoe de betrokkenheid bij je lichaam je denken, emoties, verplichtingen, visie en acties kan transformeren, en de weg vrijmaakt voor belichaamd en wereldveranderend leiderschap.

Over Katja

Katja Markelova is een educator en zenuwstelsel-wizard, toegewijd aan somatische heling en embodiment. Haar missie is om gevoelige en intuïtieve practitioners te begeleiden door transformatieve ervaringen, hen te helpen veerkracht, authenticiteit en diep zelfbewustzijn te ontdekken. Door de intelligentie van het lichaam te integreren met de kunst van ritueel en wetenschap, faciliteert ze diepe persoonlijke en collectieve heling en groei.

Ze is twee keer naar een ander land verhuisd en heeft een zeer diverse culturele achtergrond.

Ze heeft een achtergrond van 16 jaar werken in het bedrijfsleven, waarvan 6 jaar op C-level. In haar werk combineert ze deze ervaring met een diepgaande embodiment van wat het betekent om mens te zijn in deze wereld.

Deze workshop zal in het Engels gefaciliteerd worden.

Laatste nieuws