Dat gaat naar Den Bosch toe!

Innovatie & Data

|

Cultuur

|

Bourgondisch

Juul Rameau

Juul Rameau

Beeldend Kunstenaar

Website: https://www.juulrameau.com/

Instagram: https://www.instagram.com/juulrameau_studio/

Ontdek de schoonheid van het ongeziene!

Ben jij klaar om een nieuwe kijk te werpen op de wereld om ons heen? Stap uit de waan van alledag en dompel jezelf onder in een unieke workshopervaring: “Wat zie jij?”.

In deze workshop gaan we dieper in op het concept van kijken van dichtbij. We dagen je uit om te focussen op de essentie van objecten en voorwerpen om ons heen. Wat gebeurt er wanneer je inzoomt op de kern? Welke vormen en structuren komen dan tevoorschijn?

Met behulp van eenvoudige technieken zul je leren hoe je deze ontdekkingen vastlegt op een stempel. Met een guts als je penseel, creëer je je eigen kunstwerk door herhaaldelijk af te drukken en nieuwe ritmes en patronen te ontdekken. Het resultaat? Een serie van prachtige, organische structuurdrukken op papier – een unieke expressie van jouw perspectief.

Maak jouw eigen kunstwerk(en) om mee naar huis te nemen. Laat je niet alleen inspireren, maar wordt ook de trotse eigenaar van een artistiek meesterwerk dat niet alleen bij jou thuis, maar ook op kantoor bewonderd zal worden!

Over Juul

Ontdek de inspirerende reis van beeldend kunstenaar Juul Rameau. Juul laat zich inspireren door de rijkdom van de natuur, waarbij ze de schoonheid van vormen en details uitvergroot in haar werken via de Biophilic Design Principes. Haar unieke creaties in staal of op papier zijn meer dan alleen een afspiegeling van de natuur; ze zijn verwant aan de verschillende stadia die planten en bomen doormaken. Juuls werken zijn het resultaat van een diepgaande zoektocht naar oervormen, een poging om zowel haar als onze verbinding met de natuur te versterken.

Juul exposeert haar werk in binnen- en buitenland. Je vindt haar werken aan de wand thuis of op kantoor. In de tuinen, parken en rotondes wellicht bij jou om de hoek. In een korte presentatie neemt Juul je mee in haar diverse werkzaamheden als kunstenaar.

Jij kent haar werk ook! Ze ontwierp al 2 maal de jaarlijkse awards voor JCI Nederland!

Laatste nieuws