Dat gaat naar Den Bosch toe!

Innovatie & Data

|

Cultuur

|

Bourgondisch

Bestel nu je tickets voor de Nationale Conventie 2024…

Jouw belangrijkste vragen hebben we al op een rijtje gezet

In Den Bosch zijn tal van hotels, B&Bs en Airbns te vinden. Wij raden aan om iets in het centrum te boeken zodat alles op loopafstand is. Wij zijn aan het werken aan mooie deals met hotels. Houd onze website in de gaten voor meer informatie hierover.

Ons programma wordt gemaakt aan de hand van de pijlers “cultuur, data & innovatie, en bourgondisch”. We beginnen de dag met een keynote spreker, daarna volgt het CvA en in het middag zullen er 2 workshoprondes zijn. Informatie hierover en hoe je hiervoor in te schrijven volgt op een later moment.

Het avondprogramma begint met een gezellige borrel, daarna zullen wij een sit-down diner verzorgen voordat het feest losbarst.

Onze hoofdlocatie is Poppodium Azijnfabriek. Hier zal het vrijdagavond, zaterdagochtend en zaterdagavondprogramma plaatsvinden. Het middagprogramma is allemaal op loopafstand van deze locatie.

Daar houden wij natuurlijk graag rekening mee! Stuur uiterlijk 23 september een mail naar info@jcinc2024.nl met jouw dieetwensen of allergieën en dan geven wij het door aan de locatie en cateraar.

Laatste nieuws