Dat gaat naar Den Bosch toe!

Innovatie & Data

|

Cultuur

|

Bourgondisch

Cor Unum

Cor Unum

Keramisch Atelier

Website: https://www.cor-unum.com/

Wij vinden het fantastisch om jullie kennis te mogen laten maken met deze inspirerende plek in Den Bosch. De geschiedenis van Cor Unum gaat meer dan 70 jaar terug, daar valt dus veel te leren. Het is een keramisch atelier in Den Bosch waar met veel passie en vakmanschap prachtig keramiek van nationaal en internationaal gekende ontwerpers wordt vervaardigd. Cor Unum betekent letterlijk: één van hart – wordt gedragen door velen: door ambassadeurs en studenten, door ontwerpers en vrijwilligers, door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en professionals. Je voelt de passie wanneer je rondloopt in het atelier en de werkplaats. Je komt ogen te kort om al het moois te bekijken.

Het ideaal dat door Cor Unum stroomt is: iedereen verdient een plaats, iedereen heeft een talent en iedereen kan eraan bijdragen de wereld iets mooier te maken.

Maak kennis met dit ideaal, hoor hoe zij bijdragen aan de maatschappij, en laat je inspireren door hun bedrijfsvoering en fantastische werken tijdens het bedrijfsbezoek op 5 oktober.

Laatste nieuws