Dat gaat naar Den Bosch toe!

Innovatie & Data

|

Cultuur

|

Bourgondisch

By Berith

Berith Spoelstra

Retentie Specialist

Website: https://www.byberith.nl/

Workshop: Lessen uit klantbehoud voor ledenbehoud.

De meeste kamers in Nederland hebben te maken met teruglopende aantallen leden. Aan de ene kant is het werven van nieuwe leden een uitdaging, en aan de andere kant het vasthouden van bestaande leden. In deze workshop ga je met een andere bril kijken naar ledenbehoud, namelijk vanuit een commercieel perspectief. Wat maakt het dat bedrijven in staat zijn om klanten te vinden, en hoe kun je dit vertalen naar ledenwerving en -behoud?

Over By Berith

By Berith is dé expert in klantverliespreventie voor bedrijven met een commerciële focus en langdurige klantrelaties. Onze missie is helder: bedrijven helpen klantverlies te voorkomen en duurzame klantrelaties op te bouwen.

Wat By Berith uniek maakt, is onze holistische aanpak. Wij richten ons op een drievoudige strategie: coaching voor sales- en marketingafdelingen, optimalisatie van klantgerelateerde processen en proactief klantcontact door doordachte campagnes.

Met trots delen wij dat By Berith in 2023 is uitgeroepen tot Starter van het Jaar door ZZP-Nederland. Dit bevestigt niet alleen onze expertise, maar ook de impact op bedrijven die streven naar duurzaam klantsucces.

Laatste nieuws